Muuttoilmoitus

MUUTTOILMOITUS

Muuttoilmoitus on tehtävä aina huoneistoon muutettaessa. Jokaisen huoneistoon muuttajan henkilötiedot on ilmoitettava erikseen, sillä asukkaiden lukumäärä saattaa olla esim. vesimaksun perusteena. Muuttoilmoitus tehdään vakiintuneen käytännön mukaan huoltoyhtiölle, mutta sen voi tehdä myös isännöintitoimistolle tällä lomakkeella. Huoltoyhtiö ja isännöintitoimisto välittävät ilmoituksen tiedot toisilleen.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

OsakasVuokralainen

KylläEiKylläEi

Tietoa henkilötietojen käsittelystä muuttoilmoituksessa kerättyyn tietoon liittyen:

Muuttoilmoitus tarvitaan taloyhtiön asukasluettelon ylläpitämiseksi. Asukasluetteloa tarvitaan, jotta taloyhtiön palveluntarjoajat pystyvät sujuvasti ja kustannustehokkaasti hoitamaan omistamisen ja asumisen palveluja taloyhtiössä. Tietosuojakäsitteistössä asukasluettelon osalta taloyhtiö on rekisterinpitäjä, ja isännöintitoimisto ja kiinteistöhuoltoyhtiö ovat henkilörekisterien käsittelijöitä. Taloyhtiöllä on voimassa oleva sopimus näiden palvelutarjoajien kanssa henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja säilyttämisestä.

Muuttoilmoituksessa pyydettyjä tietoja tarvitaan esim. asukkaan henkilöllisyyden tarkastamisessa ovenavaustilanteessa tai korjaus-/huoltotoimenpiteitä sovittaessa tai niistä tiedotettaessa.

Tietojen edelleen luovutus on sopimusteitse kielletty, pois lukien tilanteet, jossa niiden luovuttaminen on käytännön syistä välttämätöntä esim. korjaus- tai kunnossapitoasioiden sujuvan hoidon varmistamisessa tai akuutin ongelman seuraamusten minimoimisessa.

Lisätietoja taloyhtiön henkilörekistereihin liittyen on saatavilla Vakain Oy isännöinnistä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close